Носителката на титлата Мис САЩ за 2019 г., се е самоубила.

...
Носителката на титлата Мис САЩ за 2019 г., се е самоубила.
Коментари Харесай

Мис САЩ 2019 сложи край на живота си

Носителката на купата Мис САЩ за 2019 година, се е самоубила. 30-годишната Чесли Крист е скочила от 29-ия етаж от постройка в Ню Йорк.

“С голяма тъга оповестяваме за гибелта на обичаната ни Чесли. Със своята хубост и мощ тя въодушевяваше мнозина. Тя беше грижовна, любяща, смееща се и сияеща “, се споделя в известието на нейното семейство, което умолява за схващане и поверителност в този тежък миг.
Известен рапър избавил хиляди хора от самоубийство... с ария (ВИДЕО)
Песни с несъмнено наличие могат да предпазят хората от самоубийство, откриха откриватели от Медицинския университет във Виена....
Прочети повече
Чесли Крист е приключила право. Тя стана Мис Съединени американски щати през май 2019 година Тя и още три дами – Ниа Франклин (Мис Америка), Кали Гарис (Мис Тийн САЩ) и Зозибини Тунзи (Мис Вселена), станаха първата група от чернокожи, които завоюваха купите си в една и съща година.

Чесли е изкарвала прехраната си посредством разнообразни действия - била е кореспондент към Extra TV, а също така е предложила адвокатски услуги про боно за клиенти с дълги присъди за опиати. Дори е помогнала на човек, наказан на пожизнен затвор, да излезе на независимост. 

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР